Despre noi

Istoria companiei noastre durează mai mult de 12 ani.

Și acum cu mîndrie putem să ne amintim că datorită unei încercări mai îndrăznețe pe acele timpuri de a aduce în țară hrană pentru copii de calitatea europeană, părinții din Moldova au obținut posibilitatea de a-și hrăni copilașul cu mîncare pentru copii care era cunoscută în toată lumea. Și, pentru prima dată puteau să nu-și facă griji pentru calitatea și utilitatea produselor.

De la începutul activității noastre, noi am ajut grijă de reputația firmei și de sănătatea clienților noștri mici, alegînd cei mai de încredere furnizori cu renume și branduri trecute prin timp și experiență.

În prezent, compania Hendrix BAIL este un lider recunoscut în importul și distribuția de produse alimentare și cosmetice pentru copii, accesorii,.Produsele noastre pentru copii sînt de cea mai înaltă calitate și în gamă largă, disponibile în peste 1.000 de puncte de vânzare cu amănuntul, în toate colțurile republicii, și aceasta este doar pentru copii,dar de facto sînt mai mult de 1.500.

Sînt necesare cuvinte separate pentru rețeaua noastră cu amănuntul - Baby-Boom. Nici un magazin de copii din republică nu poate să se laude cu un așa asortiment de produse calitative și necesare.

la noi este posibil de cumpărat tot de ce are nevoie copilașul de la naștere.

Lucrează și permanent își lărgește numărul de cumpărători Internet-magazinul www.baby-boom.md. Și nu este de mirare pentru că părinții sînt convinși, că aceasta nu este virtual și fictiv , ci o parte din companie de încredere, care are experienșă în timp.

Ne bucură faptul că sîntem într-un proces permanent de dezvoltare, indiferent de periaoada economică critică, și astăzi în compania noastră lucrează peste 150 de oameni.

Fiecare dintre noi este specialist în domeniul său, dar împreună sîntem o echipă mare de profesionaliști.

Sîntem bucuroși să vă vedem în calitate de clienți și prieteni ai companiei.

Dacă Dvs sînteți plin de entuziasm, idei și dorință de a lucra- despre posturile noastre libere puteți afla în categoria specială "Cariera"

În portofoliul companiei sînt prezente următoarele branduri:

  • Hrană pentru copii:Nestle,Bebi,Hame, , , ,, abrita, Gerber,
  • Înghețată:Nestle
  • Accesorii pentru copii: Canpolbabies,Avent
  • Cosmetice pentru copii: Bubchen, ,
  • Mobilă pentru copii: am,Brevi,Drewex
  • Jucării:Fisher Price, baby mix, Intercobo, Fancy
  • Cărucioare și scaune auto:Cam,Graco,Brevi,Chipolino,Neonato
  • Sucuri și nectare: ,
  • Pateuri: Hame

De asemenea, o nouă direcție a companiei noastre- produse chimice de uz casnic și cosmetice, prezentate de SANO și . Compania HendrixBAIL întotdeauna este deschisă și predispusă pentru cooperare de încredere și de lungă durată.